عابدینی: در استان خراسان همه تلاش می‌کنند تا ابومسلم را احیا کنیم حمله هواداران استقلال به صفحه شخصی کاریله | حضور مربی برزیلی منتفی شد عمری به باشگاه پرسپولیس رفت شعار هواداران استقلال علیه نظری‌جویباری و محمود بابایی | تجمع گسترده مقابل باشگاه استقلال پایان کار سون در تاتنهام؟ اعتراض آبی‌ها در کوچه بی‌تصمیمی | بازی اسم‌وفامیل شروع شد سوپرجام فوتبال ایران در مردادماه کوچ استقلال و پرسپولیس به تختی بازگشت قایدی به شباب الاهلی اخراج برانکو از چین سلمانی، یاسین نمی‌شود فابیو کاریله، جدید‌ترین گزینه سرمربیگری استقلال مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا اوسمار ویرا و کیکه سانچز فلورس گزینه سرمربیگری استقلال| بازی با اسم‌ها برای مقابله با تجمع؟! بلاتکلیف مثل تیم قلعه نویی | دفاع شکننده و خط حمله نابسامان میلاد محمدی، ضعیف‌ترین بازیکن ایران مقابل قطر نتیجه و فیلم خلاصه بازی فرانسه و اسپانیا در لیگ ملت‌های اروپا(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| زیباترین ماراتون سال! نتیجه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی+ ویدیو گل(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| شکست زشت! ویدیو| خلاصه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

افشای دلیل بازگشت استقلال به زمین بازی| ادامه کشمکش با صدا و سیما

  • کد خبر: ۱۲۲۸۴۱
  • ۰۴ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۹:۰۳
افشای دلیل بازگشت استقلال به زمین بازی| ادامه کشمکش با صدا و سیما
باشگاه استقلال قصد داشت در نیمه دوم بازی با مس شرکت نکند، اما به دلایلی از این کار منصرف شد تا هواداران این باشگاه از دیدن تیم خود محروم نشوند. کشمکش میان استقلال و صدا و سیما ادامه دارد.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، تیم استقلال قصد نداشت به دلیل اختلافات با سازمان صدا و سیما در نیمه دوم بازی با مس کرمان حاضر شود. حضور استقلال، اما از نگاه سعید فتاحی، معاون ورزشی تیم استقلال به احترام هواداران بوده است. فتاحی درباره تغییر تصمیم باشگاه استقلال این جملات را به زبان آورده است: «ما به احترام هواداران و شادی آن‌ها و همچنین تیم مقابل‌مان به زمین آمدیم. فوتبال قوانین خاص خودش را دارد و ما هم قصد داشتیم بازی نکنیم. اعتراض خود را نیز نشان دادیم، اما به دلیل شادی هواداران و اینکه دشمن شاد نشویم به زمین آمدیم. خیلی‌ها دوست ندارند استقلال مانند سال گذشته قهرمان شود، اما قطعاً تمام تلاش خود را برای قهرمانی تیم به کار می‌گیریم و البته می‌خواهیم حق‌مان را نیز بگیریم همانگونه که در بحث تبلیغات محیطی این کار را انجام دادیم امیدواریم هواداران و سهامداران نیز اکنون به ما کمک کنند تا چنین اتفاقی بیفتد. در همه جای دنیا قوانین فوتبال مشخص است وقتی تیم ملی در ورزشگاه آزادی بازی دارد و مسابقات لیگ قهرمان آسیا در کشورمان برگزار می‌شود ناظر مسابقه هماهنگی کاملی با صداوسیما دارد. یعنی صداوسیمای ما باید مطابق یک استانداری بازی را پخش کند تا تبلیغات مشخص شود. اما متأسفانه در لیگ برتر این کار را انجام نمی‌دهد. می‌توانید به بازی‌های استقلال در لیگ قهرمانان یا دیدار‌های تیم ملی نگاه کنید و ببینید مسابقات با چه استانداردی برگزار می‌شود. امیدوارم مسئولان پیش‌قدم شوند و کمک کنند. از وزیر ورزش خواهش می‌کنم پیگیر حق قانونی پرسپولیس، استقلال و هواداران‌شان باشد.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->